Våra tjänster

Auto-Bil i Göteborg erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss på Auto-Bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromssystemet är en av de mest avgörande säkerhetskomponenterna i ditt fordon. Hos Auto-Bil i Göteborg AB förstår vi vikten av att ha ett bromssystem i optimalt skick för att säkerställa din och andras säkerhet på vägen.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

<br>När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest, är vi redo att utföra alla nödvändiga åtgärder. Vill du ha förhandskontroll av ditt fordon för att åtgärda eventuella problem? Vi erbjuder den servicen också.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit en ledande aktör från första stund i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Idag levererar Bosch utrustning till majoriteten av tillverkarna av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service nätverket har våra skickliga mekaniker i verkstaden omfattande erfarenhet av att reparera och underhålla dessa avancerade fordon.

Professionell fordonskontroll

På Auto-Bil i Göteborg erbjuder vi professionella inspektioner och underhållsarbeten för alla bilmärken, inklusive nya fordon, utan att du behöver oroa dig för att förlora tillverkarens garantier.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem. Dra nytta av regelbunden AC-service hos oss på Auto-Bil i Göteborg.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.