Våra tjänster

Auto-Bil i Göteborg erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda en komplett palett av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

Med vår noggranna bedömning kan vi identifiera eventuella problem eller svagheter i ditt batteri i förväg, vilket gör det möjligt för oss att vidta åtgärder innan det blir ett större problem. Hos oss kan du få den trygghet och säkerhet som kommer med regelbundet batteriunderhåll och förebyggande åtgärder.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss på Auto-Bil kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromssystemet är en av de mest avgörande säkerhetskomponenterna i ditt fordon. Hos Auto-Bil i Göteborg AB förstår vi vikten av att ha ett bromssystem i optimalt skick för att säkerställa din och andras säkerhet på vägen.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

<br>När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest, är vi redo att utföra alla nödvändiga åtgärder. Vill du ha förhandskontroll av ditt fordon för att åtgärda eventuella problem? Vi erbjuder den servicen också.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit en ledande aktör från första stund i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Idag levererar Bosch utrustning till majoriteten av tillverkarna av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service nätverket har våra skickliga mekaniker i verkstaden omfattande erfarenhet av att reparera och underhålla dessa avancerade fordon.

Professionell fordonskontroll

På Auto-Bil i Göteborg erbjuder vi professionella inspektioner och underhållsarbeten för alla bilmärken, inklusive nya fordon, utan att du behöver oroa dig för att förlora tillverkarens garantier.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem. Dra nytta av regelbunden AC-service hos oss på Auto-Bil i Göteborg.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.

Däckservice

Däckmontering

När du ber oss på Auto-Bil i Göteborg att serva dina däck får du mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

<br>Auto-Bil i Göteborg AB är väl medvetna om den ökande tekniska komplexiteten hos dagens bilar, vilket utgör en betydande utmaning för verkstäder. Med den senaste tekniken och en dedikerad team av systemspecialister är vi rustade för att möta dessa utmaningar och säkerställa att din bil förblir i toppskick.

Olje- och filterbyte

Modern motorolja representerar en ingenjörsmässig bedrift som har en mängd positiva effekter på din motors prestanda och livslängd – smörjning är bara en del av dess fördelar. Trots detta är det viktigt att regelbundet byta olja och filter för att undvika allvarliga problem med ditt fordon.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Håll dig säker på vägen med hjälp av lampservice hos oss.

Bilreparation och service

Bilreparation och Bilservice

För dina bilreparationer eller bilservice kan du lita på oss och njuta av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör vid din sida. Hos oss kan du vara säker på att din bil får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Bilservice

Vi på Auto-Bil i Göteborg är stolta över att kunna erbjuda professionell service och underhållsarbete för ditt fordon utan att du förlorar tillverkargarantin.