Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit en ledande aktör från första stund i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Idag levererar Bosch utrustning till majoriteten av tillverkarna av hybridfordon som originalutrustning. Som en del av Bosch Car Service nätverket har våra skickliga mekaniker i verkstaden omfattande erfarenhet av att reparera och underhålla dessa avancerade fordon.

Få ut det mesta av din bil

Våra skickliga tekniker är experter när det gäller att hantera el- och hybridfordon. Vi garanterar korrekt felsökning och säker hantering av elektriska komponenter för att säkerställa din bils prestanda och säkerhet. Med tillgång till ett brett utbud av kvalitetsprodukter från Bosch kan vi erbjuda pålitlig service, inspektion och reparation av elmotorer, batterier och alla andra viktiga komponenter som din el/hybridbil behöver för att fungera smidigt och effektivt.

Hos Auto-Bil kan du lita på att din el/hybridbil är i goda händer.

Service för el- och hybridfordon

Omfattande systemkunskap

Hållbara och robusta originalreservdelar från Bosch

Effektiv diagnosteknik för de senaste drivlina-designerna

Bra att veta

Våra styrkor: Elektrisk kompetens och säkerhet

Hybridbilar har två typer av drivning, vilket gör felsökning mycket mer komplicerad än med konventionella system. Dessutom kräver både el- och hybridbilar expertkunskap för att arbeta säkert med elektriska komponenter, hög ström och spänning. Därför använder våra skickliga mekaniker de senaste diagnossystemen och tekniska data. De genomgår också praktisk specialutbildning för sin egen och andras säkerhet.

Garanterad Bosch-kvalitet

Vår verkstad har inte bara kunnig personal, utan också många olika kvalitetsprodukter från Bosch. Det innebär att vi har tillgång till alla delar som behövs för service, inspektion och reparation av el- och hybridbilar, från elmotorer till batterier och specialladdare.

Fördelen: en bra balans mellan pris och prestanda, lägre kostnader och högsta kvalitet.

Framtiden för fri rörlighet är ren

El- och hybridteknik, som sparar bränsle och kan minska koldioxidutsläppen med upp till 35%, är ett viktigt steg mot en hållbar framtid, som stöder renare transporter och hjälper till att minska vår miljöpåverkan. Bosch har redan spelat en ledande roll i utvecklingen av hållbara drivsystem – från enskilda produkter till omfattande systemkunskap. Våra tekniker drar direkt nytta av denna omfattande kunskap.

Behov av service för el-/hybridfordon?

Du kan boka din service för el-/hybridfordon hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på tillverkarnivå som är motsvarande din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett mejl.

Vårt experttips

”Sedan 2014 har antalet europeiska städer där det endast är tillåtet att köra med en giltig miljömärkning ökat. Att inte följa reglerna kan resultera i böter. Därför föreslår vi att eftermontera ett filter på dieselbilar eller kanske överväga en övergång till en el- eller hybridbil på lång sikt.”